Haza > Kiállítás > Tartalom
Kovácsolás a fő termelési berendezések
Jan 07, 2017

Kovácsolás fűtési berendezések gyártása, Kovácsoló berendezés kell használni, valamint számos kiegészítő eszközt.
(1) a fűtési berendezések. Sok különböző típusú fűtés kemence a kovácsolás. Szerint a különböző forrás, kovácsolás, fűtés fűtés elektromos fűtés kemence kemence (kemence olaj, gáz tűzhely, stb) és két kemence-flame osztható. Kíséri a kovácsolás folyamat, a kemence és a forró munkadarab sugárzó hőt; Láng kemence különböző tüzelőanyagok segítségével a salak és a por nagy mennyiségben termel. Ezek a biztonsági intézkedések nem születnek, lesz a munka környezet, romló munkakörülményeket, és kárt okozhat.
(2) a kovácsolás berendezések. Fő gőz-kalapács, légkalapács, rugós kalapács, mechanikus kalapács, utazás kalapács, kalapács, kalapács, forgattyús prések, súrlódás sajtó gép, hidraulikus gép, terjeszkedés, kovácsolás, tekercsek, stb. Különböző kovácsolás berendezések gyakoroltak hatást terhelés alkatrészek, ezért a készülék károsodását és a személyi sérülés, ha a törött kalapács Dugattyúrúd, gyakran komoly sérüléseket okozva. Kovácsoló berendezés munkahelyi zaj és rezgés az idegrendszerre, növeli a baleset.
(3) a kovácsolás eszközök és az AIDS. Kovácsolás eszközök és segédeszközök, hogy használt eszközök, különösen a kézi kovácsolt kovácsolás eszközök, szorítók és széles, mind a munkahelyen sok és gyakran zsúfolt valamint eszköz gyakran munkahelyi változás, növelve a nehéz ellenőrzés eszközei néha a megfelelő eszközzel, vagy kárt okozhat.
Kovácsolás a termelési mennyiség nagyon nagy, szeretne használni a különböző közlekedési eszközök, egy kis figyelmet hajlamosak a balesetek.