Haza > Hírek > Tartalom
Rajz a sebesség és erő gép rajz rajz kapcsolatának elemzése
Jul 31, 2017

Rajz a sebesség és erő a rajz gép rajz közötti kapcsolat elemzése
Gyakorlatban azt mondja, hogy a rajz gép rajz sebesség és erő rajz nem lehet javítani, ugyanakkor a működési sebesség berendezések javítása, húzó erő csökken. Miért van ilyen állapotban? Xiao Bian mindenki elemzése.
A gyökér szó, mondani, mert a sebesség a rajz gép ugyanabban az időben, a kenés feltételek már javult, ezáltal csökkenti a súrlódási együttható, leküzdeni a külső súrlódás és a további nyírási alakváltozás szükséges erő is csökken, ami, hogy rajz erő is csökkent. Tény, így vagy jó, legalább rajz gép biztonsági rendszer sokat fog javulni.
De a rajz gép rajz sebesség nem lehet túl magas, egyébként az eszköz elindul a pillanatban, a drót könnyű-hoz lenni leromlott ki, még akkor is, ha Ön akar-hoz használ nagysebességű rajz gép, ez is figyelmet kell fordítania konfigurálja a megfelelő vezérlő készülék és működésének biztosítása érdekében, annak érdekében, hogy a rajz műveletet lehet végezni általában egyenletes gyorsulás.
Amikor az objektum rendelkezik egy rezgés Mikor lesz a hang, ha a hang hatással van, mi pihenni, és dolgozni hívják a zaj. Valójában, amikor az ipari termelés vagy szállítást, nem lesz a zaj, amely valójában egy fajta szennyezés. Működünk a drót rajz gép rajz Shop, a zaj, ő termel esetén nagyon nagy, úgy, hogy az egészségügyi, az üzemeltető is nagy hatással. Esetén a hajtómű mozgás jelenik meg a fogat zaj, ő a legnagyobb zajforrás a drót rajz gép, a multi-hop felület vagy a fogaskerekek, amikor a szerelvény, ha van egy nagyon széles rés, akkor lehetséges, hogy hagyja, hogy az átviteli idő van egy nagy a zaj. Van, hogy állítsa be a felszerelés, hogy a különbség, annak érdekében, hogy a hajtómű kenőolaj.
Rajz gép hordó van fűtés, szükség a fűtés gyűrű fűtés, ez egyébként elég erő, hevítés ez: első fűtés gyűrű van szükség az első láz, majd a hőátadás a rajz gép hordó, majd hő átadása során elkerülhetetlenül elveszíti része a hő, a hulladék hő is valóban a hulladék, az energia.
Ezen kívül mert a fűtés-gyűrű külső felülete nem biztos, hogy érintkeznek a levegő, akkor ez része a hő lesz elpusztít-ban a levegő, amely megegyezik a hulladékot villamosenergia-, drót rajz gép csak hő ebben a részben a fűtés gyűrű a veszteség a közel 40 százaléka villamosenergia, annak érdekében, hogy elkerülje ezt a helyzetet, tudjuk használni egy termék hívott elektromágneses fűtőberendezések, mindaddig, amíg a felület, a rajz gép csomagolva egy réteg szigetelés pamut, plusz egy réteg elektromágneses fűtőtest, hatalom, a elektromágneses tekercs fog megjelenni az elektromágneses indukció, a hordó automatikusan a hő, a szigetelés jelenléte miatt pamut hőmérséklete nem éri el a levegő, a hatalom így mentett, fűtés gyűrű képest, elektromágneses vízmelegítők takaríthat legalább 30 százalékkal több villamos, nagyon mentése és költséghatékony, fűtési sebesség és nagyon ideális, jelenleg a legjobb gép rajz partnere.
Annak fontosságát, hogy a rajz gép, a gyártási folyamat során nem kell újra hangsúlyozni, de a használata a vizsgálat előtt ki kell hangsúlyozni, újra, hogy tovább növel a benyomás-ból emberek ebben a tekintetben a dolog, ami csökkentheti a bukási arány-ból a Rajz gép.
Válaszd ki a tartalmát a földre, győződjön meg róla, hogy a rajz gép elektromos berendezés drót van egy jó alapozó, az esetben lehet használni, hogy megakadályozzák a véletlen áramütés. Kenőanyagok, időben amellett, hogy csökkenti a kopást a rajz gépalkatrészek követi. A működés során szigorúan tiltják a személyzet szabad megérinteni a kézi kerék és fogantyú elektromos gombok, annak érdekében, hogy elkerüljék a balesetek; és a tábla nem szabad hogy eszközök és más objektumokat, hogy ne befolyásolja a használatát a gép.
Amikor elkezdi a kerék, senki sem tud állni a kerék előtt, másképp ott május lenni balesetek. Ezen túlmenően a gép szerszám készlet-a kerék pajzs, biztonsági öv védő fed és más biztonsági eszközök kell ép, és nem szabad eltávolítani.