Haza > Hírek > Tartalom
Folyamatos öntőeljárás és hengermű folyamat az acélgyártás és tuskóöntés koordinációs nehézségek és folyamatfejlesztés
Jan 07, 2017

Szerint a különböző módon, a gördülő folyamatos öntéséhez használandó gépek és gépsorok ismert a nagy hatásfokú, alacsony energiafogyasztás.
1, miután az acélhulladék olvasztására szerint lift távolság, hőmérséklet határozza meg a hőmérséklet a műhelyben, olvadt acél kanál átutalással olvadó. Ne csepp olvadt acél hőmérséklet túl gyorsan vezet be a görgő, ha egymásra és a viszkózus jelenségek, ami lassú áramlás, olvadt acél, komolyan befolyásolja a termelési kapacitás.
2, a külső hőmérséklet az alacsony, olvadt acél hőmérséklet csökkenése, valamint a hideg hőmérséklet-csökkenés. Megoldani ezt a problémát, használja a szigetelés type kanál, olvadt acél, annak biztosítása érdekében, olvadt acél folyamatos öntéséhez használandó gépek hőmérséklet tartására nem jelennek meg kemény.
3, folyamatos görgő tuskó folyamatos öntés nehézségek, lehet tenni a külső oxigén fúj meleg, így a görgő meg kell felelnie andquot; első öntés után oxigén blowingandquot; követelmények. Eközben spray hűtés a hűtővíz a tuskó, világos-sötét határvonalnak roughing mill.
Fenti ismerteti a folyamatos öntés és hengermű olvadási és folyamatos öntés némi javulás a synergy program úgy vélik, hogy hatásainak folyamatos öntéséhez használandó gépek és gépsorok jelentősen javult.