Haza > Hírek > Tartalom
A rajz gép gyártása során ellenőrzött változó tartalmának
Jun 22, 2017

A rajz gép gyártása során ellenőrzött változó tartalmának
Gép egy általánosan használt feldolgozó berendezések, amely kombinációja sok precíziós alkatrészeket, a fejlődés, a technológia és a funkcionális javulás, rajz gép a mezőre is folyamatosan bővül. Annak érdekében, hogy beszerezzen egy jó rajz, a termelési folyamat ellenőriznie kell az üres változója a konkrét tartalommal való kapcsolata?

Ha a rajzolás és ellenőrzött változó közötti kapcsolat alapján, majd a rajz gép lehet osztani két típusú vezérlőelem-típus, egyik közvetlen mutatója vezérlőelem, a közvetlen index vezérlővel. Az úgynevezett közvetlen index vezérlő utal az ellenőrzött változó, magát szükség-hoz irányít a folyamat-mutatók; de valójában különböző korlátozások miatt nem közvetlenül beszerezhető, így csak közvetett irányítás.
Nem számít, melyik oldalon, közvetlen hatást gyakorolnak rajz gép üzemeltetése, így fontos viszonyuk nem férhet kétség. Mint egy felhasználó-ból minket mi is ezt tudnia kell, és erősíti a hangsúly.
Gyakorlatban azt mondja, hogy a rajz gép rajz sebesség és húzó erő nem lehet javítani, ugyanakkor a működési sebesség berendezések javítása, húzó erő csökken. Miért van ilyen állapotban? Xiao Bian mindenki elemzése.
Mondani a gyökér szó, mert a sebesség a rajz gép ugyanabban az időben, a kenés feltételek is javult, ezáltal csökkenti a súrlódási együttható, így, hogy legyőzni a külső súrlódás és a további nyírási alakváltozás szükséges erő is csökken, ami, hogy rajz erő is csökkent. Tény, így vagy jó, legalább rajz gép biztonsági rendszer sokat fog javulni.
De a rajz gép rajz sebesség nem lehet túl magas, ellenkező esetben a készülék elkezdi a pillanatban, a drót a könnyű, hogy húzza le, még akkor is, ha Ön akar-hoz használ nagysebességű rajz gép, ez is figyelmet kell fordítania konfigurálja a megfelelő vezérlő készülék, és hogy Ellenőrizze, hogy a művelet folyamat annak biztosítására, hogy a rajz műveletet lehet végezni általában egyenletes gyorsulás.
Különböző típusú gép rajz van saját erősségeit, meg kell tanulni, hogy elkerüljék gyengeségeit, annak érdekében, hogy a előnye, hogy a teljes játék a több száraz drót rajz gép, a legjelentősebb előnyei a víz tartály gép rajz elsősorban a kenésére és hűtés, lehet, hogy érdemes jó minőségű magas minőségű termékek.
A teljes termelési folyamat során megtalálható, azért, mert a víztartály rajz gép húzza több alkalommal annak érdekében, hogy ilyen hatással a helyes használatra, és ez a legmegfelelőbb berendezés rajz finom átmérőjű, nagy szilárdságú drót okok miatt a
Ez úgy értendő, hogy a korábbi víztartály rajz gép a rajz pass általában 18-22-szer, a felhasználó-hoz tökéletesít a előadás igények-ból drót, ez az út van kötve, nem képesek alkalmazkodni a termelés nagy szilárdságú vékony drót , Hányszor a fejlesztési trend víztartály rajz gép. Így növekszik az út vált egy rendkívül fontos lépés, így most már része a víztartály gép rajz elérte a 25-30-szor át